Art & Crafts

Направете сами: Колоритни миризливи свеќи за вашиот дом

Дали знаете дека би можеле да ги стопите вашите мрсни боички и да направите колоритни свеќи кои ќе го украсуваат вашиот дом.

На видеото погледнете како може да направите сами да ги направите овие колоритни миризливи свеќи за вашиот дом…

Напиши коментар