Art & Crafts

Направете сами: Ламби од хартија

Доколку во вашиот дом се наоѓаат вишок парчиња од украсна хартија, време е да ги претворите во креативна задача.Малите ситници кои зафаќаат залудно простор во вашиот дом, често кријат потенцијал за некаква практична примена. Во продолжение, ви прикажуваме 20 прекрасни идеи со кои хартијата ќе ја претворите во украснa ламбa.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

13

14

15

16

17

18

19

20

Напиши коментар