Art & Crafts

Направете сами: мини ташничка во која има место само за најпотребните работи

Денеска се решивме да ви претставиме мала плетена ташничка која ќе ви биде од корист но, со неа ќе изгледате и многу модерно.

Оваа ваша изработка ќе може да се вклопи и во вашите дневни и ноќни комбинации. Плус тоа можете да се направите повеќе ташнички во различни бои.

Материјали:

  • Рафија
  • Синџирче
  • Ножици
  • Чингелаке 3.75
  • Чингелаке 4.00

2-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

Помош околу начинот на плетење:

Изработка:

3-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

4-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

5-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

6-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

7-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

8-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

9-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

10-napravi-sam-mini-tashnichka-vo-koja-ima-mesto-samo-za-najpotrebnite-raboti-keif.mk

Напиши коментар