Art & Crafts

Направете украсно венче за само 5 минути

Сакате ли впечатлив украс за коса кој ќе ви даде една нежна и софистицирана нота? 

Украсните венчиња може да чинат и цело богатство, па најчесто се откажуваме од купувањето.

Што мислите да направите сами елегантен украс за коса?

Ви гарантираме дека изработката е лесна. Треба да имате само волја и 10 минути слободно време!

Погледнете го упатството и дознајте како да направите украсно венче за коса.

Потребни материјали:

– Метално венче

– Златни метални или пластични ливчиња

– Супер лепак

Упатство:

Ставете лепак на еден лист хартија…

Со помош на чепкалка за заби земајте од лепакот, нанесете на задната страна на ливчињата и залепете ги за венчето….

Залепете ги сите ливчиња за венчето на ист начин, оставете да се исуши лепакот и вашето ново венче е готово!

Прекрасен детал кој ќе ја комплетира и наједноставната комбинација!

Напиши коментар