Art & Crafts

Направи сам: Цик Цак фризура

Наш денешен предлог за фризура: ЦИК ЦАК. Без разлика дали сакает фатена, полупуштена или фризура во вид на пунџа, направете ја да биде цик цак.

Интересно и лесно.

Обидете се и прикачете ни фотки.

Напиши коментар