← НАЗАД НА БОЗА

Неколку докази дека сте подобра мајка од што мислите

Неколку докази дека сте подобра мајка од што мислите
355 Читања

Суштината е во ситниците, затоа ви претставуваме неколку знаци кои велат дека сте подобра мајка од што мислите.

1. Вашето дете ве потсетува дека треба да се каже “те молам“ и “благодарам“.

2. Ги гушкате децата постојано, дури и кога пробуваат да ви се тргнат од прегратката.

3. Вашиот подмладок го изеде целиот зеленчук во ресторанот без да прави сцена.

4. Влеговте во детската соба и ги затекнавте децата како си ги местат креветите.

5. Додека ова го читате на вашите деца не им недостасува ниту едно парче облека од себе .

6. Вашето дете е во фаза кога сака да става кечап на се, а вие сте полни со разбирање и му дозволувате само да одлучи што ќе јаде.

7. Вашето дете денес од вас слушна барем еднаш дека го сакате.

8. Вашето дете секогаш се расположува кога му пеете иако немате ниту трошка слух.

9. Секогаш успевате вашите деца да ги испратите на училиште со ужинка дури и ако морате да истрчате од домот за да им ја дадете.

10. Вашата ќерка и понатаму инсистира пред спиење вие да и го наместите удобно ќебето.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk