Bridal

Неколку идеи за есенска свадба

Летните свадби се прекрасни, но есенските имаат далеку поголем избор на теми и декорации. Па, за да не лутате во морето на идеи и симболи на есента, ви нудиме мала помош.

Кога еднаш ќе почнете да планирате есенска венчавка, ќе сфатите дека имате барем милион опции за бои, декорации, храна, поставување на масата…

Од голема помош е тоа што не мора да потрошите цело богатство на цвеќиња, па можете да ги искористите плодовите кои и онака се веќе зрели и чести во периодот на септември и октомври.

Есента значи комбинација од тикви, листови и многу нијанси на портокалова боја.

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Резултат слика за ideje za jesenju svadbu

Напиши коментар