Sweet Home

Неверојатен апартман во Русија

Во денешната статија ќе ви претставиме еден апартман лоциран во главниот град на руската уметност и култура-Санкт Петребург. Предметниот апартман е декориран од професионалци од NG-studio Sanremo кои велат дека нивната основна желба била да го претворат овој дом во луксузен простор за живот. Секој кој ќе ги погледне фотографиите од овој апартман ќе се сложи дека нивната желба е крунисана со успех.

Внатрешноста е со екстраваганден стил и преовладува златната боја. Дизајнот е светол и топол, карактеризиран со нежна Арт Деко нота, која плени. Уверете се сами преку фотографиите кои следуваат.

Напиши коментар