Sweet Home

Неверојатен стан во Париз

Доколку сте љубители на естетиката и францускиот дизајн, тогаш подгответе се за воодушевувачки стан сместен во поткровје кој се наоѓа во Париз.

Архитектот на овој прекрасен ентериер е Фредерик Фланкарт.

Напиши коментар