Дестинации

Неверојатни плажи од вашите соништа

Филипините се копно одвоено од главниот дел на југоисточна Азија – не само географски, туку и духовно и културно. Филипините се состојат од над 7000 острови и во некои периоди од годината ви изгледа како да можете да имате остров само за себе. Типичниот остров има шмек на џунгла, планински ентериер и песочни брегови кои се спојуваат со кристално чистите води. Секој остров е варијација на тема, единствен и специјален примерок, ќе видите мали островчиња среде океан…а од друга страна се пренаселени мега острови како Лузон и Минданао.

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

PLAŽE VAŠIH EGZOTIČNIH SNOVA

Напиши коментар