← НАЗАД НА БОЗА

Неверојатни шведски ентериери

Неверојатни шведски ентериери
689 Читања

Шведските станови изгледаат доста функционално и рафинирано. Ако ви се потребни идеи за декорирање на вашиот стан тогаш можеби ќе добиете инспирација од овие фотографии од неверојатните ентериери.

Од живи ентериери исполнети со боја до едноставни и доста функционални декори, овие соби имаат силен визуелен ефект. Удобни каучи за собирање со вашите пријатели, места за читање, традиционални огништа, шарени перничиња и музички инструменти се само дел од предметите кои ги анимираат овие домови.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk