Bridal

Неверојтни минималистички венчаници

Многумина од светските дизајнери се изјаснија дека „помалку е повеќе” кога се работи за изборот на дизајн за невестински фустан за оваа сезона, давајќи му модерен и чист изглед. Невестите кои ќе се одлучат за минималистички дизајн, можат да го комбинираат со графички моден додаток или со едноставен украс за глава.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Напиши коментар