Bridal

Невестински аксесоари за коса

Некогаш велот бил задолжителен елемент од невестинскиот стајлинг, но денес ова правило веќе не важи и ако вие сакате вашата коса да биде украсена само со некој ефикасен украс тогаш се што треба е да го изберете вистинскиот за вас.

Украсот што ќе го изберете треба да го отсликува вашиот темперамент и стил како и да го прати целосниот невестински стајлинг. Еве неколку интересни идеи за невестите што не го сакаат традиционалниот вел:

 

Напиши коментар