Bridal

Нежност и сексапил во едно

Прекрасна колекција венчаници од Jim Hjelm што не фасцинира со префинетата изработка , истенчениот вкус и убавината на едноставноста. Концептот на оваа колекција невестински фустани е да ја нагласи женската нежност и сензуалност како и моментот кога девојката станува жена. На еден суптилен начин е изразен и женскиот сексапил, како и примамливите женски атрибути на фонот на романтичната нежност и младост.

 

Напиши коментар