Bridal

Нов свадбен тренд: Торти со скриени скапоцени камења

Nov-svadben-trend-svadbeni-torti-so-skapoceni-kamenja-01

Скапоцените камења отсекогаш ги воодушевувале луѓето со нивните неверојатни бои и посебниот изглед. Новиот свадбен тренд, кој сè повеќе се шири по социјалните мрежи, ја пресликува оваа несекојдневна убавина на скапоцените камења врз свадбените торти.

Извонредната изработка и фантастичните идеи ќе ве натераат да се запрашате зошто на некој би му требала обична бела торта кога може да добие нешто вакво.

Она за кое вие треба да се одлучите е дали сакате аметист, смарагд, рубин или некој друг од скапоцените минерали…

Напиши коментар