Sweet Home

Новиот дом на Џенифер Лопез во популарната населба Бел Ер

Џенифер Лопез го проширува своето портфолио на недвижности. 46-годишната пејачка и актерка присвои имот во популарната населба Бел Ер во Лос Анџелес.

Главната куќа има 1.200m2, а е изградена во 1940 година.

За да може да ужива во луксузниот имот кој доаѓа во пакет со езеро и плажа, Лопез платила 28 милиони долари.

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Домот на Џенифер Лопез

Напиши коментар