Мода

Ново лимитирано издание на лакови за нокти од Кристијан Лоубутин

Пролетта 2016 година се наѕира , а модната куќа Кристијан Лоубутин со ново изненадување. Овој пат станува збор за лимитирано издание лакови за нокти Hawaii Kawai спакувани во специјално дизајниран куфер. Цената на еден куфер со три лакови е само 90 долари, затоа побрзајте, количините се ограничени.

luksuz-fashion-beauty-hawaii-kawai-06 (1)luksuz-fashion-beauty-hawaii-kawai-06 (3)luksuz-fashion-beauty-hawaii-kawai-06 (4)

luksuz-fashion-beauty-hawaii-kawai-06 (5) luksuz-fashion-beauty-hawaii-kawai-06 (6)

Напиши коментар