Cafe Del Mar

Обликувајте го своето тело за само 5 минути!

Во деновите кога немате време за теретана или јога, пробајте го петминутниот тренинг со кој ќе го поткренете задникот и ќе ги затегнете мускулите на целото тело.

Познатата американска фитнес инструкторка, Зузка Лајт покажува како за само 5 минути да го затегнете телото и да останете во кондиција.

За овој тренинг не ви е потребна опрема, а се состои од 3 вежби, за кои ви се потребни само 5 минути.

Целта е да направите колку можете повеќе повторувања за 5 минути и да внимавате да не се повредите.

Иако трае само неколку минути, овој тренинг добро ќе ве испоти и идеален е за деновите кога немате многу време, а потребна ви е релаксација.

Следете ги вежбите во видеото и практикувајте ги почесто:

Напиши коментар