Bridal

Оригами како свадбени декорации

Оригами е стара јапонска вештина на виткање хартија која можете да ја искористите и како оригинална идеја за свадбена декорација.

origami-kako-svedbeni-dekoracii-001.jpg

Оваа посебна вештина ви нуди илјадници можности како да направите уникатен бидермаер, покани и сè останато што можете да замислите.

Следниве фотки нека ви послужат како инспирација што се може да се направи со неколку превиткувања на хартијата доколку таа се најде во рацете на вистински професионалец.

Напиши коментар