Cafe Del Mar

Ослабете за само 15 минути без никаква диета или вежбање

Сите сме сретнале барем неколку фотографии од типот пред и потоа на интернет. Оваа девојка објанси како се прави тоа за само 15 минути.

za-pred-i-potoa-slikite-145325

Видете ја мојата трансформација. Ми требаа само 15 минути. Сакате да ја знаете мојата тајна? Прво ја извадив футролата на телефонот, затоа што на ништо не личи, го сменив долниот дел од црвени во црни (затоа што се еден број поголеми и затоа што црното те слабее), намачкав малку лажен тен, ставив екстензии за коса, се кренав малку на прсти, го собрав стомакот, ја ставив раката на колк, застанав малку расчекорено, ги исправив рамениците наназад и малку се поднасмеав како да сум горда на себе. На првата слика зумирав, на втората немам зум и додадов некој филтер. Затоа што филтрите прават се да изгледа одлично.”

Напиши коментар