Мода

Ова се новите есенски модни трендови

Без разлика дали ги пратите трендовите или не, бутиците ќе бидат преплавени со овие интензивни бои и ние едвај чекаме да ставиме на нас неколку шик и тренди парчиња.

Која ќе е вашата омилена боја?

Темно зелено

2-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Бисер розово

3-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Аристократско темно сино

4-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Темно вино

5-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Сите нијанси на портокалово

6-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Виолетово

7-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Кралска сина

8-novite-esenski-trendovi-esen-pobrzaj-edvaj-te-chekame-keif-mk

Напиши коментар