Sweet Home

Оваа триаголна куќа е дефиниција за совршеност

Оваа тријаголна куќарка не е посебна само поради фантастичниот „А“ облик кој ја прави да изгледа навистина интересно. Всушност, нејзината местоположба, совршената околина, како и прекрасното уредување на ентериерот, ја прави да биде најгенијалното здание на кое „налетавме“ во последните неколку денови. Се протега на крајбрежјето на островот Фајер во Њујорк, а е дело на архитектонската компанија „Bromley Caldari Architects“. Ви нудиме мала фото-тура низ самиот објект:

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Bromley Caldari Architects

Напиши коментар