Мода

Овие очила за сонце мора да ги имате ова лето!

Едно нешто за кое сме сигурни дека ќе го имаме во изобилство цело лето е сонцето. Колку и да уживаме во него, сепак знаеме дека е штетно како за кожата, така и за очите. Очилата за сонце се задолжителни преку топлите летни месеци. Тие можат многу лесно или да целосно да уништат некоја ваша комбинација или пак да ја направат уште подобра. Ви ги претставуваме очилата за сонце кои се вистински тренд ова лето. Одберете мудро!

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Напиши коментар