Дестинации

Патувајте во Мексико

Ова место дваесетте прекрасни ресорти во Мексико. Се наоѓа на Пацифичкиот брег на полуостровот Баја, на два километри оддалеченост од градот Кабо Сан Лукас. Ресортот располага со 154 соби, а на само три километри се наоѓаат недопрените, приватни плажи со прекрасен песок. Тука не се дозволени гласни туристички забави, па затоа одморот ви е со сигурност загарантиран. Базените кои се на отворено имаат дури и подводна музика, а во околината се наоѓаат огромни тениски игралишта и градини со кактуси.

Напиши коментар