Sweet Home

Пет фантастични кујни со класичен дизајн

Традиционалните и класични кујни најпрво нè враќаат во детството и нема домаќинка која не сака да готви во една топла атмосфера што истите ја овозможуваат.

Затоа погледнете ги овие пет кујни што го задржале својот класичен дизајн, но истовремено се прилагодиле и на модерните трендови.

Големи, раскошни, дрвени и топли.

Кујна број 1: Класична и во боја на дрво е најчест избор на модерните домаќини кои сакаат да го задржат духот на некои минати времиња.

1

Кујна број 2: За оние посмелите, внесете боја во својот дом и модерен дизајн. Зелена, која асоцира на природа и дава топла атмосфера.

2

Кујна број 3: Едноставна, бела, класична, никогаш нема да излезе од мода. Со овој избор никако не можете да згрешите.

3

Кујна број 4: Оваа кујна невозможно е да не ја посакате. Во две нежни бои, винтиџ стил и необични елементи, таа е вистински избор за големите романтичари.

4

Кујна број 5: Уште една класична бела, но со модерни детали во комбинација со црна работна површина. Препорака за домовите кои сакаат да ги искомбинираат традиционалниот и модерниот дизајн.

5

Напиши коментар