ШоуБиз

Повторно Twitter војна: Каније сакаш анално да те задоволувам?

Поранешната девојка на Каније Вест повторно се расправаше со него, како што само тие знаат и умеат. Плус, за да ни биде и нас интересно, караницата се одвиваше на Twitter. Се започна кога Виз Калифа ја навреди Ким Кардашијан, велејќи дека таа е наркоманска будала со брановидни облини.

На ова не можеше, а да не одговори Каније, кој удри по детето на Виз и Амбер Роуз, алудирајќи дека тој се лути секогаш кога го гледа неговиот син кој го добил на 18 години.


Пред да го напише ова, ја навредил и Амбер нарекувајќи ја стриптизета.

На ова Амбер со саркастична порака го праша Каније дали се лути што таа не е до него да го задоволува анално.

Твитовите се вулгарни и мизерни, но реакциите од Twitter заедницата се урнебесни:

Напиши коментар