Мода

Предлог модни комбинации

Изберете неколку парчиња и добро искобинирајте ги – тоа е се што треба да направите.

Ако облеката ви е поедноставна, во комбинацијата вметнете ефектни модни додатоци.

Не дозволувајте трендовите да ве понесат, туку носете го она што е ваш стил и што ви стои.

Погледнете ги нашите предлози за овие жешки денови.

kombinacija1

kombinacija2

kombinacija13

kombinacija4

kombinacija5

kombinacija6

kombinacija8

kombinacija10

 

Напиши коментар