Мода

Предлози како најдобро да ги искомбинирате чизмите над колена

Ни пристигнаа студените денови а со тоа и сезоната на чизмите. Модерните девојки и оние кои ги следат трендовите веќе си набавија чизми над колена кои се апсолутен тренд оваа сезона.

За сите оние кои уште мислат како ќе ги комбинираат овие чизми кои ќе ја одбележат оваа сезона есен- зима, еве неколку предлози:

1-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

2-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

3-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

4-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

5-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

6-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

7-predlozi-kako-najdobro-da-gi-iskombinirate-chizmite-nad-kolena-keifmk

 

Напиши коментар