Sweet Home

Прекрасен ентериер без забелешка

Има толку многу работи кои ни се допаѓаат во овој објект, кој е мешавина од скандинавска традиција, модерен дизајн, мебел од 50-тите и 60-тите години на 20 век, ѕидови од бели тули и уште многу други нешта. Иако има безброј интересни детали, ентериерот изгледа простран и поголем отколку што е. Ентериерот се простира на два ката и има површина од 105 квадратни метри, а зад неговата реализација стои руското студио Int2. Најдобрите два детали во ентериерот се направени од дрво, и во еден дел од приземјето го одделуваат трпезарискиот простор од кујната, и во кујната беспрекорно и ненаметливо служат за спремање на секојдневните работи.

enterier bez zabeleski (3)

enterier bez zabeleski

enterier bez zabeleski (2)

enterier bez zabeleski (4)

enterier bez zabeleski (5)

enterier bez zabeleski (6)

enterier bez zabeleski (7)

enterier bez zabeleski (8)

enterier bez zabeleski (9)

enterier bez zabeleski (10)

enterier bez zabeleski (11)

enterier bez zabeleski (12)

enterier bez zabeleski (13)

enterier bez zabeleski (15)

enterier bez zabeleski (16)

enterier bez zabeleski (17)

enterier bez zabeleski (18)

 

Напиши коментар