Sweet Home

Прекрасна идеја како да го уредите вашиот дом (Видео)

Оваа куќа со поткровје поседува гаража, пет соби (вклучувајќи ја и дневната), кујна, две бањи, просторија за перење и котлара.

Површината на куќата е 180 метри квадратни.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар