Sweet Home

Прекрасна медитеранска вила

Еве совршена можност за сите љубители на модерната и единствена архитектура… Уникатно ремек дело на архитектурата на островот Хибискус може да биде ваше за 22.5 милиони…

Оваа многу модерна вила во медитерански стил била претставена во многу списанија, филмови и спотови. Неверојатно е луксузна, а опкружена е со прекрасен пејсаж и има совршен поглед кон морето. Се состои од главна куќа која е луксузно и богато декорирана, со завршните детали се од премиум матерјали, куќа за гости на која исто така не и недостига луксуз, колиба и неколку базени кои се поврзани со испреплетени патеки.

Главната куќа се состои од пет спални соби и 7 бањи, има отворен просторен план, високи тавани и прекрасно уредени тераси на кровот кои имаат поглед на уште поубавото окружување. Дали ви се допаѓа?

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

OČARAVAJUĆA MEDITERANSKA VILA

 

Напиши коментар