Cafe Del Mar

Припремете се за летото на време: За 30 минути дневно без целулит

Целулитот често го нарекуваат „проклетство на жените“ затоа што навистина голем број од припадничките на понежниот и поуавиот пол имаат голем проблем со ова, најчесто на задникот, бутовите и стомакот. Но, ние секогаш нели имаме решение – нормално и овој пат.

1-priprema-se-za-letoto-na-vreme-za-30-minuti-dnevno-bez-celulit-keif-mk

Секако дека не може да се ослободиме од него на полесен начин преку ноќ, но затоа со секојдневно вежбање е најефикасно и најевтино начин да го изгубите целолитот. Со 30 минути вежбање дневно многу лесно ќе ги затегнете посакуваните делови од телото. Доколку немате доволно време, а ни пари за секојднено посетувате теретана, овие вежби можете да ги правите по дома.

Погледнете го видеово и започнете со вежбање уште сега.

Напиши коментар