Bridal

Пролетни венчаници на Беџли Мишка

Дизајнерот Беџли Мишка малку порано од очекуваното ја лансираше невестинската пролетна колекција за 2016-та година.

Коелкцијата е проследена со интересен ориентален лукбук, зад кој се потпишува Ен Ли. Фотографиите се направени во градини, опркужени со многу зеленило и стебла од бамбус.

По она што е препознатлива најновата невестинска колекција на Мишка е што дизајнерот ставил акцент на леснотијата на материјалите со што речиси сите веначници изгледаат лелеаво и „воздушесто“. Тантелата е присутна не само како материјал, туку и во рамки на деталите и апликациите.

 

Напиши коментар