man fashion

Ралф Лорен со нова READY TO WEAR PURPLE LABEL колекција за мажи

Неодамна во Њујорк, за време на презентацијата на неговата машка колекција за есен 2016, Ралф Лорен изјави дека негова цел е да ги покаже мажите во едно сосема поинакво светло, со проширени хоризонти кога станува збор за модата и промени во перцепцијата. Дека не е само смокингот пример за елеганција, дизајнерот успешно ни докажа во неговата колекција READY TO WEAR PURPLE LABEL, есен 2016.

luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (2) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (3) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (4) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (5) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (6) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (7) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (8) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (9) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (10) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (11) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (12) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (13) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (14) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (15) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (16) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (17) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (18) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (19) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (20) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (21) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (22) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (23) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (24) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (25) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (26) luksuz-fashion-on-ralph-lauren-purple-label (27)

Напиши коментар