Bridal

Романтичен маникир со нежни кристали (Видео)

Доколку сеуште се прашувате со каков маникир да блеснете на денот на вашата свадба, ние ќе ви понудиме една нежна варијанта на маникир со кристали. Сакате да постигнете елегантна визија на вашите нокти, но со ефект на кристали? Ве советуваме да ја изберете оваа опција, погодна токму за ваков повод. Врз белата основа следува нанесување на мали и големи кристали.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар