Bridal

Романтична и привлечна колекција на венчаници од Ели Саб

Новите колекции со потпис на либанскиот дизајнер Ели Сааб, секогаш не воодушевуваат, па така и оваа есен.

Дизајнерот е популарен меѓу бројни познати дами бидејќи креира тоалети кои изгледаат како да се создадени во бајка.

Оваа колекција изобилува со романтични, но привлечни венчаници создадени за жени кои знаат што сакаат. Зачинети се со раскошна тантела и светкави детали, кои воопшто не ја прават венчаницата нападна, туку баш напротив, го истакнуваат она што е убаво на жената.

 

Напиши коментар