Bridal

Романтични венчаници со цветен дезен

Ако спаѓате во оние невести кои не сакаат класична, бела венчаница, туку сакаат да внесат уникатност во својот посебен ден, тогаш време е да размислите за цветна алтернатива.

Многу модни дизајнери ги најавија цветните венчаници како моден хит за 2016-та година, кој е идеален избор за пролетните и летни венчавки на отворено.

Време е да ги разбиете предрасудите и да се издвоите од идентичната толпа на невести.

Во овие модели сигурно ќе бидете оригинални, поинакви, елегантни и женствени:

Show Me Your Mumu bridesmaid dresses

Floral print wedding dress | WojoImage Photography | see more on: http://burnettsboards.com/2015/03/bright-bold-watercolor-wedding/

Floral reception dress

For a feminine feel, you can’t beat floral. This ladylike look is perfect for the bride who’s looking for something unique. Check out these beautiful 10 colored wedding dresses: http://www.colincowieweddings.com/articles/fashion-beauty/10-colored-wedding-dresses #ColoredWeddingDresses

15 Floral Wedding Dresses | Bridal Musings Wedding Blog

Pink and Lavender Floral Print Wedding Dress | Angela Higgins Photography | See More! http://heyweddinglady.com/fab-bridal-alternatives-white-wedding-dress/

 

Напиши коментар