← НАЗАД НА БОЗА

Санторини: Идеална дестинација за венчавка од соништата

Санторини: Идеална дестинација за венчавка од соништата
477 Читања

Островот Санторини е познат по неверојатните зајдисонца кои го одземаат здивот, живописните карпи, романтичната атмосфера, длабоките сини морски површини, белите куќички-тврдини и уникатните природни убавини.

Ова се само од неколкуте причини зошто Санторини би требало да биде вашата идеална дестинација за венчавка.

Венчавањето на овој остров стана доста популарна и брилијантна идеја во изминативе години.

Сè што треба да направите е да одберете локација, ресторан, поглед, медитеранска храна и морска декорација за да уживате во својот најубав ден.

Зарем не би посакале вашата венчавка да изгледа вака?

vencavka-od-sonistata-na-santorini-02

vencavka-od-sonistata-na-santorini-03

vencavka-od-sonistata-na-santorini-04

vencavka-od-sonistata-na-santorini-05

vencavka-od-sonistata-na-santorini-06

vencavka-od-sonistata-na-santorini-07

vencavka-od-sonistata-na-santorini-08

vencavka-od-sonistata-na-santorini-09

vencavka-od-sonistata-na-santorini-10

vencavka-od-sonistata-na-santorini-11

vencavka-od-sonistata-na-santorini-12

vencavka-od-sonistata-na-santorini-13

vencavka-od-sonistata-na-santorini-14

vencavka-od-sonistata-na-santorini-15

vencavka-od-sonistata-na-santorini-16

vencavka-od-sonistata-na-santorini-01

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk