Мода

Сара Џесика Паркер дизајнира чевли за невести

За Сара Џесика Паркер, нема одмор. Таа неодамна ја доби посакуваната награда во областа на дизајн за  чевли , доделена од WWD . Нејзиниот следен чекор е колекција на чевли за невести.

Колекцијата ќе биде подготвена за пролетта 2016 година, а ние сме сигурни дека во чевлите на СЏП сите ќе сакате да го кажете судбоносното “да” !

Напиши коментар