← НАЗАД НА БОЗА

Седум лесни фризури за секој ден од неделата

Седум лесни фризури за секој ден од неделата
702 Читања

Доколку сакате различен изглед за секој ден од неделата, а немате многу време да и посветите на косата, ова е идеално видео за вас. Станува збор за седум различни верзии на познатото „коњско опавче“, идеални за на училиште, кафе, па дури и ноќни настани. Она што е највосхитувачки е нивната едноставност при подготовката, за која ќе ви бидат потребни само неколку минути.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk