Дестинации

Шармантен и луксузен: Хотелот Areias do Seixo Charm

Хотелот “Areias do Seixo Charm” е луксузен бутик хотел лоциран меѓу зелените полиња на убавата португалска провинција, на час од главниот град на Лисабон.

Ова е доста интересен хотел, кој се карактеризира со уникатна комбинација на стилови. Тоа е класична и модерна зграда, која им нуди магични искуства на своите гости.

Несомнено ќе бидете воодушевени од нестандардните внатрешни решенија и од распоредот на мебелот во секоја соба.

Во топлите денови кои следат секој сонува за еден агол од рајот, каде што може да ги задоволи своите потреби.

Напиши коментар