Sweet Home

Шармантен стан наместен со мебел од ИКЕА

Сопственикот на овој стан одлучил просторот да го уреди со парчиња мебел од шведскиот бренд ИКЕА, во чии огромни продавници може да се најде богат избор на мебел и предмети за домот по достапна цена. Втората одлука била да внесе вибрантност и енергичност со користење на детели во јаки бои – на неутралната основа, тој додал жолта во дневната и кујната, црвена во гостинската, тиркизна во спалната соба. Ентериерот можеби ќе ве инспирира да смените нешто во вашиот дом и да внесете поинтензивни тонови макар во деталите.

2

5

6

8

9

10

13

14

 

Напиши коментар