Дестинации

Совршен одмор во Хилтон, Тајланд

Хотелот кој денес е тема на нашата статија е луксузниот резорт, дел од веригата Хилтон сместен на најживописниот брег  на заливот во Патаја, Тајланд. Хотелот е создаден да ви овозможи максимално уживање и од гледна точка на архитектурата и дизајнот и од гледна точка на природните убавина на оваа земја.Она со што хотелот навистина се одликува се неверојатните пејсажи. Фотографиите ќе ви откријат големи површини вода кои кои се сливаат во тајландскиот залив. Замислете како седите таму гледајќи го зајдисонцето. Чувството би било незаборавно!

 

Напиши коментар