Дестинации

Спа центар во Никарагва – Макул

Ако планирате да ја потсетите Никарагва, Мукул Спа центарот мора да го вклучите во една од посетите.

Овој луксузен Спа центар го сочинуваат 12 елегантни вили на плажа, преубави базени и тајни градини, дополнителни 23 удобни бунгалови наречени Бохиос.

Секоја од нив има приватен базен и прозор на кровот, што  на гостите им дава фантастична можност да уживаат во различното опкружување.

Најдоброто тука е тоа што може да се изнајми плажата на Цасона Дон Карлос, само доколку фамилијата не ја користи.

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_01

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_02

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_03

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_04

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_05

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_06

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_07

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_08

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_09

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_10

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_11

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_12

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_14

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_15

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_16

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_17

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_18

luksuz-spa-resort-nikaragva-mukul_99

Напиши коментар