Sweet Home

Спални соби со префинет дизајн

Создавањето на нежна атмосвера во вашата спална соба зависи од два основни елементи: употребата на дрво и боите…

Дрвениот намештај, особено во спалната соба, креира прекрасен природен стил, кој искомбиниран со суптилни бои создава амбиент кој му прија на вашиот мозок и вашите очи. Белите ѕидови се совршени за декорација на спалната соба. Белата боја смирува и дава префинет изглед.

Во овие нежни дизајни треба да се држите подалеку од создавање на контрасти, бидејќи тие едноставно не се доволно деликатни, суптилни, префинети и луксузни. Скапоцениот намештај од дрво во комбинација со нежни бои и бели ѕидови, создава луксузна оаза и префинетост во која можете да се опуштите по долгиот и напорен ден.

PREFINJENI DIZAJN SPAVAĆIH SOBA

PREFINJENI DIZAJN SPAVAĆIH SOBA

PREFINJENI DIZAJN SPAVAĆIH SOBA

 

Напиши коментар