← НАЗАД НА БОЗА

Стан исполнет со позитивна енергија

Стан исполнет со позитивна енергија
515 Читања

Многу често не привлекуваат екстравагантна архитектура и луксузниот ентериер, но тоа повеќето од нас не можат да си го дозволат.

Сепак нашите домови се помалку-повеќе ограничени како од квадратурата така и од финансиите, но тоа пак од друга страна ни дава можност да ја искористиме својата креативност и да си играме со разни опции.

Овој пат ќе говориме за боите и тоа не за било кои, туку за пастелните.

Можете ли да си го замислите вашиот дом да биде обвиткан целиот во овие нежни пастелни бои?

Ако ви се допаѓа помислата веруваме дека ќе уживате во разгледувањето на овој стан, бидејќи токму тие бои се користени како основни елементи за да се постигне пријатен амбиент и да има позитивна енергија во станот.

Затоа разгледајте ја галеријата, уживајте во глетката и црпете инспирација која ќе ја преточите во вашиот дом.

stan ispolnet so pozitivna energija naslovna

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk