Bridal

Свадбена фризура со дигната коса

Фризурата, која ќе ви ја покажеме подолу е една од најактуелните свадбени фризури за летото. Нјважно за свадбената фризура е да се чувствувате удобно со неа.

Бидете креативни и заложете се на дигната фризура со кадарава коса. Дознајте како чекор по чекор можете да ја направите:

Напиши коментар