Bridal

Свадбени декорации со балони

Кога донесувате одлуки за декорација, секогаш прашајте се, колку тоа ќе влијае на вашиот буџет? За забавни и практични детали ви предлагаме да користите балони.

Балоните се класичен детал за декорација, но во преголема форма, поставени на патека, или како позадина за сликање, може да има неверојатен ефект. Додаваат колоритност, и лесно може да се вклопат во секаков тип на декорација, од лежерен до елегантен и шик.

Балоните создаваат големо влијание по прилично минимална цена. Во последно време, тренд е да се користат балоните како свадбена декорација. Ако барате нешто романтично и забавно, не пропуштајте да ја разгледате нашата галерија!

balloons01-pastel

balloons02-brightfun

 

Напиши коментар