Убавина

Три фризури идеални за дождливо време

Лесни, женствени, удобни и во исто време стилски – токму такви се трите фризури кои ќе ги видите во ова видео!

Тие се идеални за деновите кога времето е врнежливо, бидејќи ќе ја држат вашата коса под контрола. Влагата ја расипува формата на косата и ја прави без форма. Токму затоа и кај трите фризури косата е крената, но во исто време има малку неуреден изглед. Па, дефектот се претвора во ефект!

Време е да погледнете како да ги направите овие фризури за дождливото време!

https://www.youtube.com/watch?v=LNvrcWgH6eE

Напиши коментар