Мојата кујна

Турски специјалитет – рецепт за вртена пита со месо и компири (Видео)

Овој рецепт изгледа многу вкусно, а интересен е и поради тоа што питата не се пече во рерна, туку на шпорет.

Погледнете ги деталите во видеото:

Напиши коментар